Monday, April 28, 2008

Kinnekuleträffen 25-27/4

Sammanfattning

Ja då var vi hemma från fisket,vi fiskade några timmar på torsdag men det blev inte ett hugg så det blev grillfest på Happy hooker(Östergrens båt) istället. Fredag startade med kaptens möte 07.30 starten gick 8.00 143 båtar kom till start. Fantastiskt vilken tävling dom har,ordning och reda frysbil till fisken. Ja vårat fiske började bra, vi fick 5 laxar på fredag vilket var riktigt bra när dagen var slut så låg vi på 4 plats men som alla vet som fiskar så är det inte säkert att det blir så nästa dag vilket stämde för oss.
En stöt på grejerna var allt som hände och vi provade allt det kan jag lova ;o) men det hjälpte inte men det var bara att skaka av oss den dagen. Söndag och vi byte ställe körde några distans längre söderut la i grejerna och cirka en timme gick lax 55 retur sen stilla inte ett hugg så vi sänkte djuppriggen till 50 fot hugg efter tio sekunder lax 4 kilo härligt jubel i båten, fortsatte att fiska på samma ställe och en lax på 3 kilo 40 minuter senare. Men det blev den sista laxen för tävlingen. Vi fick i hopp 29.3 kilo lax och det blev vi placerade på 17 plats av 143 vilket vi var nöjda med.

Nu är vi hemma tills på lördag då åker vi ner till Karlshamn och fiskar på havet. Tävlingen börjar på onsdag och håller på till lördag och vi hoppas att vädret är med oss så att vi kommer ut och kan fiska några dagar före,vi ska oxå försöka att vrak fiska en dag efter torsk o sej och andra arter. Det är en fantastisk kick att fiska där det finns lax mellan 20-30 kilo som kan hugga men det är inte så lätt att få dom ;o) men vi ska försöka.


Vi kommer att blogga under hela resan så det är bara att hänga med

Mvh
JÖRGEN O STEFAN

No comments: